RÓLUNK

„A lehetőségeinkhez mérten a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és anyagokat alkalmazzuk.”

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, szinte kizárólag magántulajdonú cégek, vállalkozások számára. A munkáinkat minden esetben versennyel nyerjük el, olyan ár érték arányt képviselünk, ami megnyerő a jelenlegi rendkívül ár érzékeny piacon.

Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett.

Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani. Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni.
VÁLASSZON MINKET

Miért az Optiber?

Néhány meggyőző érv, amiért kivitelezési, felújítási munkákkal pontosan a mi cégünket érdemes megbíznia.

  • Mert munkáinkat minden esetben versennyel nyerjük el, olyan ár érték arányt képviselünk, ami megnyerő a jelenlegi rendkívül ár-érzékeny piacon.
  • Mert az áraink valóban versenyképesek, ajánlataink teljes körűek, nem a kimaradt műszaki tartalom később pótmunkaként történő beépítésével kívánunk kezdeti jó árszintet elérni.
  • Mert az ajánlatadástól a befejezésig törekszünk arra, hogy a tisztelt megrendelővel történő kapcsolattartás stabil, kiegyensúlyozott és gördülékeny legyen.
  • Mert az Ügyfél objektív bánásmódban részesül: meglévő ár-adatbázisunk alapján kap ajánlati árat.
  • Mert az építési munkákat valóban mérnökök bonyolítják és felügyelik.
  • Mert - igény és megbeszélés szerint – akár teljes körű bonyolítást végzünk a tervezéstől a szakhatósági egyeztetéseken keresztül, a használatba vételi engedélyek beszerzéséig – versenyképes áron.
  • Mert az általunk elvégzett munkákra valódi garanciát vállalunk.
  • Mert mindig megtalálhatóak, elérhetőek vagyunk minden csatornán - személyesen irodánkban, telefonon, e-mailben.
  • Mert a kivitelezést korszerű technológiák és eszközök alkalmazásával végezzük.
  • Mert kiváló minőségű kivitelezést nyújtunk valóban versenyképes, reális áron.
parallax background

Ha Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Munkánk eredményeként célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés. Tevékenységi körünkbe tartozik az építésszervezés, a különböző építési szakmák koordinálása, és összességében az építkezés lebonyolítása. Az építkezések jellege a családi házaktól az ipari létesítményekig terjed.